Valuta:
Nederland

Privacy verklaring

Deze Privacy verklaring beschrijft onze collectie, gebruiken, verstrekken, het behoud en de bescherming van uw persoonlijke gegevens. Het geldt voor een site van eBay, waar deze privacyverklaring verschijnt in de voettekst, en alle eBay-applicatie, service, of gereedschap (gezamenlijk "Diensten"), waar deze privacyverklaring wordt verwezen, ongeacht hoe je toegang of ze gebruiken, onder meer via de mobiele toestellen.

Door het gebruik van onze diensten en / of aanmelden voor een account bij ons, gaat u akkoord met de voorwaarden van deze privacyverklaring en onze gebruikersovereenkomst en u akkoord met onze collectie, gebruiken, verstrekken, het behoud en de bescherming van uw persoonlijke gegevens zoals beschreven in deze privacyverklaring. Als u niet de informatie die we nodig hebben te bieden, kunnen wij niet in staat zijn om al onze diensten aan u te leveren.

Persoonlijke informatie

"Persoonlijke informatie" is informatie die kan worden gekoppeld aan een specifieke persoon en kan worden gebruikt om die specifieke persoon te identificeren of van die gegevens of van die gegevens en andere informatie die eBay Inc. hebben of waarschijnlijk om toegang te krijgen. Wij achten persoonsgegevens om gegevens die anoniem is gemaakt of samengevoegd zodat het niet meer kan worden gebruikt om een ​​specifiek persoon te identificeren, hetzij in combinatie met andere informatie of anderszins omvatten.

Wijzigingen in deze mededeling

We kunnen deze privacyverklaring op elk moment wijzigen door het plaatsen van de gewijzigde voorwaarden op deze site. Alle gewijzigde voorwaarden automatisch van kracht 30 dagen nadat ze zijn geplaatst. We zullen materiële wijzigingen in deze privacyverklaring via eBay Message Center en / of via e-mail aan te kondigen.